Vieringen

 

 

 

De vieringen van de Oud-Katholieke Kerngroep Sint-Stephanus zijn tot en met juli 2018 nog op de eerste zaterdag van de maand om 19.00 uur in de dagkapel van de Sint-Dominicuskerk aan de Professor Molkenboerstraat 7 te Nijmegen, de ingang van de dagkapel ligt aan de Groenewoudseweg. De dagkapel is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer (6 minuten lopen vanaf treinstation en bushalte Nijmegen-Heyendaal). 

Attentie:
Met ingang van augustus 2018 worden de maandelijkse vieringen verplaatst van de eerste naar de vierde  zaterdag  van elke maand. De viering in augustus 2018 zal dus op 25 augustus om 19.00 uur zijn. De vieringen in de maanden daarna voortaan dus ook op de vierde zaterdag van elke maand.

Klik hier voor een plattegrond.

 

Maandelijkse nieuwsbrief

Iedere maand sturen wij een gratis nieuwsbrief rond met informatie over onze maandelijkse vieringen. Ook andere thema's en zaken worden daarin vermeld. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten, dan kunt u zich aanmelden via de optie 'Nieuwsbrief' in de linkerkolom door het invullen van uw e-mailadres. U ontvangt deze dan voortaan automatisch in uw mailbox.