Deservitor Pastoor Paul Brommet

Vanaf 1 juni 2021  ben ik aangesteld als deservitor (plaatsvervangend pastoor)van de parochie Arnhem en de Kerngroep Nijmegen.
Mijn naam is Paul Brommet. Ik ben laat aan het priesterschap begonnen. Pas op 9 januari 2010 werd ik gewijd. Ik heb als pastoor in Leiden gestaan. Naast parochiepastoor was ik er 4 jaar straatpastor. Na mijn emeritaat heb ik de kerk gediend in Vlissingen als waarnemend havenpastor en de parochie Zeeland na het overlijden van Remco Robinson als waarnemend pastoor. Na de verkiezing van pastoor Bernd Wallet tot aartsbisschop van Utrecht werd ik deservitor van Utrecht.
U heeft mij al verschillende keren in de kerk van Arnhem kunnen zien, samen met mijn echtgenoot als gewone kerkganger, maar ook als voorganger. Voor een aantal van u ben ik dus al een bekend gezicht. Ik hoop dat ik in de gelegenheid geraak om u zo veel mogelijk te leren kennen.
Ik ben goed bereikbaar via de telefoon en de mail. Als u behoefte heeft aan contact, aarzel dan niet en belt u mij gewoon. Er hoeft geen sprake te zijn van een noodsituatie, alleen even een praatje op zijn tijd is ook belangrijk.

Mijn contactgegevens:
paul.brommet@okkn.nl
telefoon 06 16348956